Ondernemende wijk

In Paasberg en Wellenstein wonen en werken talrijke ondernemers. Ken uw ondernemende buur: bezoek de site of de winkel en zoek contact! 

Ondernemer uitgelicht

In de rubriek 'ondernemer uitgelicht' stelt zich regelmatig een andere onderneming uit de wijk voor:

Ik wil je graag informeren over mijn nieuwe bedrijf: Kayros, regie over nalatenschap.
Kayros helpt mensen die de regie over hun nalatenschap willen nemen of mensen die een erfenis hebben ontvangen. Vragen waar ik je bij kan helpen zijn:

Wordt mijn nalatenschap beheerd zoals ik dat wil?
Het kan prettig voor je zijn om zelf richting te geven aan de wijze waarom je nalatenschap wordt beheerd en afgewikkeld. Dit geeft je dierbaren rust.

Wie behartigt mijn belangen als ik dat zelf niet meer kan?
Je kan in een situatie komen waarin je wilsonbekwaam bent geworden, bijvoorbeeld als gevolg van dementie. Het is dan van belang dat alles dan gaat zoals jij dat wenst.

Waar moet ik rekening mee houden als ik een erfenis ontvang?
Als een dierbare is overleden en je ontvangt een erfenis, komt er veel op je af. 
Je moet een boedelverdeling maken waar alle erfgenamen mee akkoord gaan. Daarnaast moet je vaak aangifte van erfbelasting doen. Weet je wat je verplichtingen als erfgenaam zijn?

Als je dergelijke vragen hebt, kan Kayros je van dienst zijn. Neem contact met mij op of kijk op de website. Op Kayros.nl vind je meer informatie over regie over nalatenschappen.

Voor de diensten van Kayros hanteer ik een gedragscode. Met deze gedragscode spreek ik af dat ik zorgvuldig om ga met de belangen van mijn cliënten. Kayros is onafhankelijk en heeft geen enkel belang bij de keuzes die je maakt. 

Wil je reageren of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Met vriendelijke groet, 

Guido Hegger
Brederostraat 9
06 5153 7876

 

 

 

In de wijk

Wellenstein.JPG
Vanaf Paasbergkerk
Kunstwerk Julianaschool.JPG
Wijkvereniging Paasberg-Wellenstein